[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Remi: Ibrahim Rugova dinte për veprimtarinë e Zahir Pajazitit (Video)Botapress, 5 shkurt – Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa – Remi,  foli në emisionin “Personale” të TV Dukagjinit.

Në këtë intervistë ai folit në detaje për Zahir Pajazitin dhe për lidhjet e komunikimin që zona e Llapit kishin me Ibrahim Rugovën.

Pos tjerash, në këtë intervistë Remi flet për rrëfimet se ka qenë uzurpator i Pallatit të Risinë pas lufte, si dhe tregon se si është jeta si një i dënuar për krime luftë.

Ai tregon edhe pse nuk do të pranonte kurrë të heq dorë nga përgjegjësia komanduese në zonin e tij.

Këto dhe shumë të tjera ndiqni në linkun e mëposhtëm.

https://www.youtube.com/watch?v=D1wIctF6X-M