Rast i rëndë në Burgun e Dubravës, dhunohet seksualisht një 25-vjeçar 

Rastet e ngacmimeve, sulmeve e dhunimeve seksuale kanë marrë përmasa shqetësuese në vendin tonë. Viktima zakonisht janë vajzat dhe gratë, të cilat në të shumtën e rasteve kërkojnë ndihmën e Policisë dhe dënimin e personave të dyshuar. Mirëpo pre e dhunës seksuale rastis të jenë edhe burrat. Edhe më parë janë raportuar disa raste të … Vazhdoni me leximin e Rast i rëndë në Burgun e Dubravës, dhunohet seksualisht një 25-vjeçar