Qytetarët të pashprese: Nuk besojmë se na liberalizohen vizat

Çështja e liberalizimit të vizave për Kosovën është temë diskutimi në takimin e grupit punues të Këshillit të Evropës. Në Këshill diskutohet për të parë se a ka mbështetje nga shtetet anëtare dhe se a mund të lëvizet përpara. E në lidhje më këtë qytetarët po shprehen se liberalizimi edhe mund të ndodh, por sipas … Vazhdoni me leximin e Qytetarët të pashprese: Nuk besojmë se na liberalizohen vizat