Qeveria ia premton Telekomit 13 milionë euro për kodin telefonik të Kosovës dhe 1 milion për internet në Veri

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka deklaruar sot se do të ndihmojnë Telekom-in me 1 milion euro për shtrirjen e rrjetit në komunat veriore të Kosovës. Ajo ka theksuar se një gjë e tillë po planifikohet për javëve në vijim, ndërkohë që theksoi se Telekom-i është duke u këndellur. Hyrja në fuqi e ligjit për … Vazhdoni me leximin e Qeveria ia premton Telekomit 13 milionë euro për kodin telefonik të Kosovës dhe 1 milion për internet në Veri