Qeveria e pafuqishme përballë përkrahjes publike që po i bëhet Rusisë në veri të Mitrovicës

Dragani nga Mitrovica e Veriut, një komunë me shumicë serbe që gjendet në veri të Kosovës, thotë se nuk guxon të shprehë publikisht mendimin e tij për përdorimin dhe promovimin e simbolit ‘Z’ në qytetin e tij. “50 mijë aplikantët e njëjtë të vizave”, çfarë thotë Ambasada gjermane pas deklaratave të Osmanit?     Në … Vazhdoni me leximin e Qeveria e pafuqishme përballë përkrahjes publike që po i bëhet Rusisë në veri të Mitrovicës