[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Putini po bën gati për luftë edhe fëmijët (Foto)Një ditë më parë, shumë media raportonin se Vladimir Putin ka urdhëruar mobilizimin e ushtrisë për luftë.

Ndërkohë, nga Rusia vijnë këto foto.

Yunarmya, një shoqatë e themeluar një vit më parë nga Ministria e Mbrojtjes ruse, ka mbledhur plot 42 mijë të rinj, që mësojnë të përdorin armët, të hidhen me parashutë dhe si të luftojnë.

Shumë prej tyre janë fëmijë, nga 10 vjeç e sipër.

Dmitry Trunenkov, shef i Shtabit, thotë se qëllimi është që të rinjtë, përveç studimeve, të bëjnë një jetë të shëndetshme dhe të jenë gati në çdo moment t’i shërbejnë atdheut të tyre.