Punëtorët e krahut më të rrezikuarit nga temperaturat ekstreme

  Klima tropikale që ka kapluar Kosovën ditët e fundit ka vështirësuar zhvillimin e jetës normale. Specialistja e mjekësisë familjare Drita Peqani, thotë se përveç fëmijëve, grave shtatzëna dhe moshave të shtyra, ndër më të rrezikuarit janë edhe punëtorët e krahut, të cilët detyrohen të punojnë në këto temperatura ekstreme. Ndonëse ka bërë thirrje punëtorëve … Vazhdoni me leximin e Punëtorët e krahut më të rrezikuarit nga temperaturat ekstreme