[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Publikohen pamje nga policia serbe në Komoran, postblloku dhe kontrollimi i automjeteve (Video)Është publikuar një video e shkurtë e kohës së fillimit të luftës në Kosovë. Në video shihen veturat e policisë serbe dhe pjesëtarët e saj të pozicionuar në udhëkryqin e Komoranit duke bërë kontrollimin e udhëtarëve./DrenicaOnline/