[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Pse Violeta Kukaj-Retkoceri nuk flet për këtë të vërtet të jetës së saj?Këngëtarja Violeta Kukaj-Retkoceri nuk është aktive siç ka qenë. Një kohë bile ishte tërhequr shumë nga jeta muzikore.

Ajo paralajmëroj një këngë e videoklip të ri, që do të shënoje rikthimin e saj në skenë, por ende asgjë në këtë drejtim. Ndërkohë këngëtarja është mjaftë e angazhuar në jetën familjare dhe një person që e jep maksimumin për fëmijët e saj.

Merret vesh se këngëtarja është tejet e dedikuar edhe ndaj personave në nevojë. Pra, ndihmon shumë, por nuk flet gjë në lidhje me këtë çështje. /Kosovarja