[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Pse duhet të flini të përqafuar me njeriun e zemrësDashuria është ushqimi shpirtëror i marrëdhënies në çift. Por ekzistojnë edhe përbërës të tjerë që ë e bëjnë një lidhje sa më të shëndetshme. Një prej tyre fshihet në dhomën e gjumit.

Kurse një përqindje e vogël, më konkretisht 5% e pjesëmarrësve pranuan që flinin ballë për ballë më partnerin, por pa e prekur atë. Sigurisht që nuk është e lehtë të flesh me një partner që gërhet, por mesa duket duhet të provoni përqafimet. Mund të funksionojë.

Ndër pozicionet e preferuar të gjumit të përqafuar, janë fjetja nën një jastëk të përbashkët, pozicioni kur mashkulli ngjitet pas shpinës së partneres dhe e anasjellta. Sipas living, në këto ditë të ftohta dimri, përqafimi mbetet po ashtu një mënyrë e mirë për të mos ndjerë ftohtë./shqiperiaime