[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Protesta në Deçan për lirimin e Haradinajt (Foto)Rreth 5 (pesë) mijë qytetar, kanë protestuar në Deçan, protestë e organizuar nga institucioni komunal dhe organizatat e dala nga lufta, e që ishte për përkrahje të Ramush Haradinaj, I cili mbahet në Francë, deri në nxjerrje të Vendimit të Gjykates franceze, për lirim apo respektimin e kërkesës së Serbisë për ekstradim te organet serbe të drejtësisë.

Keto fotografi flasin me shume per kete proteste.

Foto e teksti  Adem Lushaj 

16142208_1381287985257163_1771660401125999412_n (1)16196064_1381285995257362_7717566855973225902_n16195217_1381287018590593_9108993133058652488_n