Prishtinë, propozohet subvencionimi me nga 500 euro i lehonave në nevojë

Drejtoria për Mirëqenie Sociale në Komunën e Prishtinës ka propozuar që lehonat me gjendje jo të mirë financiare të subvencionohen me nga 500 euro.  Drejtoresha Adelinë Sahiti njoftoi se ky propozim-vendim është futur në agjendë për seancën e radhës të Kuvendit Komunal të Prishtinës dhe ka ftuar të gjithë këshilltarët komunalë që ta përkrahin atë. … Vazhdoni me leximin e Prishtinë, propozohet subvencionimi me nga 500 euro i lehonave në nevojë