Prej Presidentit deri tek polici, këto janë koeficientët e propozuar në projekt-ligjin e ri të pagave

Ligji për Paga për sektorin publik sot ka dalë në konsultim publik dhe të gjitha palët kanë mundësi që të japin mendimet e tyre deri më 6 tetor. Zyra e Kryeministrit duke publikuar të plotë dokumentin, ka nxjerr edhe koeficientët e propozuar për të gjithë punëtorët shtetërorë, ku sipas tyre është propozuar që të jetë … Vazhdoni me leximin e Prej Presidentit deri tek polici, këto janë koeficientët e propozuar në projekt-ligjin e ri të pagave