[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Pranga për dy të dyshuar për trafikim të një të miture për përfitimit seksualArrestohen dy persona të dyshuar për përfshirje në veprat penale ‘trafikim me njerëz’ dhe ‘shërbime seksuale të viktimës së trafikimit’

 

 

Prishtinë, 17 janar 2017

Policia e Kosovës, në këtë rast Njësia për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore e Drejtorisë Rajonale Prishtinë, pas një hetimi të zhvilluar, më 16.01.2017 në orën 20:10, ka arrestuar dy persona të dyshuar me dyshimin e bazuar për përfshirje në vepra penale.

Njëri nga të dyshuarit dyshohet për përfshirje në veprën penale ‘trafikim me njerëz’, ndërsa i dyshuari tjetër për veprën penale ‘shërbime seksuale të viktimës së trafikimit’.

Gjatë hetimeve është identifikuar një viktimë e mitur e cila është intervistuar dhe me të është vepruar në bazë të procedurave standarde vepruese.

Personat e arrestuar për dyshim përfshirjeje në veprat penale janë:

  • S. K.                viti i lindjes 1984                  m/sh/k
  • B. A.                viti i lindjes 1966                  m/sh/k

Në konsultim me prokurorin e Prokurorisë Themelore Prishtinë, të dyshuarit dërgohen në mbajtje për 48 orë.