[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Policia që duam… me kaq police të bukura dhe seksi (Foto)Ato duken si modele kur pozojnë para kamerës dhe janë vërtet të bukura.

Ato janë police dhe këtë detyrë kanë, e këtë herë nuk bëhet fjalë për police të huaja, por për vajza shqiptare që janë në radhët e organeve të rendit.

Fotot janë marrë nga një faqe në Facebook, që rendiste policet më të bukura të policisë shqiptare.

Shpresojmë që policet të jenë efikase e të forta ashtu si bukuria e tyre rrezatuese.

 

\