Policia në aksion: Mbyllen 44 lokale të masazheve, identifikohen 117 femra që kryenin veprime ilegale

  Prishtinë, më 08 dhjetor 2022 Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore me qëllim të marrjes së masave proaktive dhe verifikimin e informatave në terren ka hartuar një plan operativ në funksion të Inspektimit të Salloneve të Masazheve, plan i cili është realizuar në bashkëpunim dhe mbështetje të Inspektoreve … Vazhdoni me leximin e Policia në aksion: Mbyllen 44 lokale të masazheve, identifikohen 117 femra që kryenin veprime ilegale