[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Polici në Vlorë flet një bisedë “intime” në telefon, kolegu i bën “gjëmën” pas shpine (FOTO)Zhvillimi i teknologjisë, dalja e smartphoneve i ka bërë policët të jenë paparacë të njëri-tjetrit.

Prandaj kohët e fundit policët i kemi parë shpesh të kapur mat nga qytetarët ndërsa fotografohen në momente të ndryshme, ose kur janë duke “ndihmuar” të moshuar, ose kur duan të reklamohen përballë ndonjë makine luksoze.

Rasti i mëposhtëm, i cili sapo ka ardhur pranë JOQ,  le të themi se është tipik dhe ka ndodhur para pak minutash në Vlorë. Siç e shihni në foto njëri polic duket se po flet në telefon madje ka një bisedë aq private dhe intime sa largohet nga kolegu i tij për të folur me qetë. Por ç’e do i ka kthyer shpinën paparacit të kohëve moderne.

Kolegu i tij përfiton nga fakti që ai është me shpinë e pa vëmendje dhe e fotografon, por harron diçka, e gjithë skena është fotografuar nga një sy kritik.

Epo s’po bëjnë gjë të keqe, le të luajnë policët me njëri-tjetrin, fundja se mos u vodhën në Vlorë milionat para pak ditësh…