Polici martohet me vajzën që u dënua me 2000 euro – pamje nga dasma e tyre unike

Momenti i shumëpritur erdhi. Doruntina, nën përcjelljen e babait dhe vëllait, po shkonte drejt altarit për të kurorëzuar dashurinë me Edmondin.

Dasma në një ambient të jashtëm ka rrezikun e vet dhe ajo që të gjithë shpresonin të mos ndodhte, ndodhi. Energjia elektrike u ndal për pak kohë, por kjo nuk i ndaloi dasmorët të këndojnë e të vallëzojnë.

Edmondi me profesion është polic dhe pikërisht çifti u njoh mes vete pas një dënimi prej 2000 eurove që iu dha Doruntinës.

 

ngjashme