[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Poezi për babin, vajza Indira i kushton një libër me poezi babait Avdyl HoxhaHumbja e prindërve shkakton dhembje për [do familjarë të gjallë. Për humbjen e babait të saj e veprimtarit e studiuesit të trashëgimisë kulturore Avdyl Hoxha, vajza Indira ka zgjedhur një formë të ve[amntë të shpreh dashurinë dhe mallin për babain e saj.
Ajo ka thurur vargje, i ka përmbledhur në një vëllim dhe ia ka dedikuar babit të saj Avdyl Hoxha të cilin e ka titulluar: Unë zyri yt, baba!”
Indira, me përkushtim po vazhdon rrugës së babait të saj duke u marrë me kultivimin dhe studimin e trashëgimisë kulturore shqiptare, traditat dhe zakonet e lashta autoktone shqiptare. Ajo është e pranishme me shkrimet e saja të natyrës hulumtuese e studiuese duke vazhduar kështu rrugën e babait të saj Avdyl Hoxha.
Lajmi për botimin e librit e ka bërë vetë Indira Hoxha përmes një postimi në Facebook:
“he lirisht mund ta them që ç‘do ditë e jetës sate baba është një faqe e biografisë tënde, dhe ja është libri poetik i parë që ta dedikojë ty dhe vetëm ty arteria e zemrës sime….!” ka shkruar Indira në Facebook, përcjellë Botapress.