[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Podujeva vret qentë endacakë (Video)Në Podujevë u vranë 15 qenë endacakë.

 
Aksionin për eliminimin e tyre e kreu nga shoqata e gjuetarëve Llapi, në bazë të tenderit të fituar, e i cili u shpallë nga komuna, njofton Klan Kosova.

Sipas zyrtarëve të Podujevës, qytetarët rrezikohen nga 2 mijë qenë endacak në këtë vend dhe eliminimi i tyre ishte i domosdoshëm.

Në Komunë thonë se po bëhet eliminim emergjent dhe i kontrolluar i qenve endacakë, pra i atyre që janë të sëmurë dhe agresivë, që paraqesin rrezik për shëndetin dhe jetën e qytetarëve.