Po të ishte gjallë, sot Adem Jashari do ta festonte ditëlindjen e 67-të

Komandanti legjendar Adem Jashari sot po të ishte gjallë do t’i bënte 67 vjet.Ai ka lindur më 28 nëntor të vitit 1955 në Prekaz të Skenderajt. Ishte djali i tretë i Shaban dhe Zahide Jasharit. Ka mbaruar shkollën e mesme teknike në Skenderaj. Pas shuarjes së të gjitha institucioneve të Kosovës më 1990, ideja për … Vazhdoni me leximin e Po të ishte gjallë, sot Adem Jashari do ta festonte ditëlindjen e 67-të