[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

”Po të ishte gjallë Rugova, unë ende nuk do ta votoja”Janë fjalët e deputetit të lëvizjes Vetëvendosje.

Ai në njërën prej televizioneve të Kosovës, ditë më parë, është shprehur për ish udhëheqësin e Kosovës, Ibrahim Rugovën.

Ai tha se Rugova nuk e kishte përkrahur Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës gjatë luftës, dhe se asnjëherë nuk tha se UÇK-ja është e tija dhe e Kosovës. Prandaj nuk e vlerëson e kontributin e tij gjatë kohës së luftës, përveç viteve të 90-ta.

Dhe në fund Rexhep Selimi tha, se po të ishte gjallë ende Rugova, nuk do ta votonte.