[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Pjeshkat” në Durrës dalin me tanga në dëborë (Video)Ndërkohë që dëbora ka zbardhur një pjesë të madhe të qyteteve të Shqipërisë, mos mendoni se vetëm ju jeni duke gëzuar e duke festuar.

Qytetarët dhe banorët e Durrësit duket se janë ata që e kanë ndier më së shumti kënaqësinë e kësaj bardhësie, e cila ka nisur dhe është shtruar mirë.

Lumturia e banorëve duket përmes fotove dhe videove të shumta që janë dërguar në redaksinë e JOQ.al, por edhe përmes kësaj videoje, në të cilën mund të shikoni disa striptiste të një klubi nate, të cilat janë larguar disa momente nga puna e tyre dhe po “harbohen” në natyrë.

Ana Geti dhe koleget e saj, striptiste të njohura, kanë sfiduar edhe meshkujt që kanë dalë lakuriq në këto temperatura të ulëta. Vetëm me geta e të brendshme vajzat ekspozojnë trupin e tyre teksa shijojnë borën.