Përparim Rama prezanton disa prej punëtorëve të Komunës së Prishtinës, i quan hero dhe motiv për më shumë punë

  I pari i Prishtinës, Përparim Rama, për nder të 1 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Punës, ka prezantuar disa prej ekipit të punëtorëve të komunës së Prishtinës të cilët çdo ditë u ofrojnë shërbime qytetarëve të komunës së Prishtinës. Ragipi, Shabani, Lendidta, Fatmirja, Shaipi e Burbuqja janë disa prej punëtorëve të Administratës së komunës së … Vazhdoni me leximin e Përparim Rama prezanton disa prej punëtorëve të Komunës së Prishtinës, i quan hero dhe motiv për më shumë punë