“Përgjigjja e Ftohtë”-30 mijë trupa, 50 anije e 27 shtete pjesëmarrëse, NATO bën lëvizjen e madhe

Rreth 30 mijë ushtarë, 200 avionë dhe 50 anije nga 27 shtete do të vendosen në Norvegji për stërvitjen më të madhe që përfshin trupat e NATO-s këtë vit. Operacioni i koduar “Cold Response 2022” (Pergjigjja e Ftohtë 2022) do të nisë të hënën më 14 mars. Stërvitja ushtarake ishte planifikuar prej kohësh të ndodhte, … Vazhdoni me leximin e “Përgjigjja e Ftohtë”-30 mijë trupa, 50 anije e 27 shtete pjesëmarrëse, NATO bën lëvizjen e madhe