[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Përgjegjësi kryesor për zhdukjen e Ukshin Hotit, kishte futur në listë edhe Ramush Haradinajn (Dokument)Branko Milovan Komatina, i dyshuari kryesor për vrasjen e Ukshin Hotit, dhe i cili ishte pilic në burgun e Dubravës, në vitin 1998 kishte ngritur aktakuz edhe kundër Ramush Haradinaj, transmeton  NewBorn.

g_1337543975


Ai kishte ngritur 108 padi penale nën dyshimin se Haradinaj, ka kryer krime të terrorizmit, si dhe vrasjen e civilëve, për të cilat Ramush Haradinaj u shpall i pafajeshëm nga Tribunali i Hagës.

Dosja Ramush Haradinaj, hartimin së cilës e bëri Branko Milovan Komatina, ishte bër në pranin shërbimeve serbe të sigurisë, MUP dhe BIA.

Aktakuza e Branko Milovan Komatina ishte ngritur edhe për, Daut e Shkelzen Haradinaj, Hilmi Haradinaj, Enver Haradianj, Rasim Haradinaj, Fadil Nimonaj, Malic Ndrecaj dhe Faik Doda.


DOKUMENT:

imageimageimageimageimageimageimageimage