Përfundon samiti i BE në Bruksel, reagon Michel, ja çfarë u vendos për Shqipërinë

Sapo ka përfunduar samiti i BE në Bruksel, zyrtari i lartë Michel ka deklaruar se prioritet kemi bisedimet me Shqipërinë dhe RMV.

Ka përfunduar samiti BE-Ballkani Perëndimor, ku morën pjesë 27 liderët e vendeve të Unionit, përfshirë presidentin e Këshillit të BE-së, presidenten e Komisionit Evropian dhe 6 udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor.

Rëndom pas takimit, pason edhe fotografia familjare e të gjithë pjesëmarrësve të takimit.

 

Presidentja Osmani “godet” shefat e BE-së me këtë dekalartë në tryezë

Presidentja Osmani është parë në rreshtin e dytë të liderëve në fotografinë e përbashkët.

Mediave në një konferencë pritet t’ju drejtohen Presidenti i Këshillit të BE-së, Charles Michel, presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen dhe presidenti francez Emmanuel Macron.

/Botapress.info/.

ngjashme