Përfaqësuesi i SBASHK-ut tregon se kur do të merret vendimi për grevën

Përfaqësuesi i SBASHK-ut, Reshit Kukaj, në një lidhje direkte në Frontal të T7, ka thënë se pasi anëtarësia të marrë opinionet e mësimdhënësve nëpër komuna do të dalin me vendim. Kukaj tha se edhe nesër në komunat e mëdha do të ketë konsultime me mësimdhënësit dhe mund të dalin me vendim gjatë vikendit. LEXO EDHE … Vazhdoni me leximin e Përfaqësuesi i SBASHK-ut tregon se kur do të merret vendimi për grevën