[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Për ku janë nisur gjithë këto autoblinda të FSK-së? (FOTO)Një fotografi e FSK-së ku shihen edhe automjetet e ushtrisë ka filluar të bëjë xhiro në rrjetet sociale

Ende nuk dihet nëse kjo foto është e re, apo është bërë ditë më parë, si dhe qëllimi apo destinacioni i kësaj kolone të autoblindave të FSK-së.