Për korçarët që e duan Bregoviçin dhe për “patritotët kosovarë” me flamur lara-lara!

  Mihal Grameno, Papa Kristo Negovani, Tefta Tashko, Hafiz Ali Korça, Pandeli Evangjeli, Gjergj, Gjerasim e Parashqevi Qirjazi, Thimi Mitko e Andon Zakon Çajupi nuk jetojnë më në Korçë. Ata kanë ndërruar jetë këtu e një shekull më parë ndërkaq veprimtaria e tyre mësohet “me zor” e me plot përtesë nga nxënësit shqiptar këndej e … Vazhdoni me leximin e Për korçarët që e duan Bregoviçin dhe për “patritotët kosovarë” me flamur lara-lara!