Për çka akuzohet nga Gjykata Speciale ish-ushtari i UÇK-së që u arrestua dje në Tiranë?

    Gjykata Speciale ka njoftuar se është arrestuar ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Dritan Goxhaj. Sipas Speciales ai është arrestuar nga autoritetet e Shqipërisë, në Tiranë. Arrestimi është bërë në lidhje me vepra penale kundër administrimit të drejtësisë që përfshijnë frikësim dhe pengim të personave zyrtarë. Në njoftim thuhet se “DHSK-ja kërkoi bashkëpunimin … Vazhdoni me leximin e Për çka akuzohet nga Gjykata Speciale ish-ushtari i UÇK-së që u arrestua dje në Tiranë?