Pemë të rrëzuara dhe probleme me trafik, pamje nga dëmet që ka shkaktuar stuhia në Ferizaj

Stuhia që ka ndodhur në Ferizaj ka shkaktuar edhe dëme të shumta.Në videon e mëposhtme, të publikuar në Facebook nga një faqe lokale, shihet se si janë rrëzuar disa pemë ndërsa ka edhe probleme në qarkullim në trafik. LEXO EDHE KETE Pamje nga stuhia në Kaçanik e Ferizaj, shiu niset drejt Prishtinës