Pas Vjosës edhe Glauku vendos ta dërgojë njeriun e tij në Ambasadë, Albini mbetet vetëm

Takimi i 31 janarit mbahet nesër. Por, ngjarjet dramatike e kanë paraprirë gjithë atë që do të ndodh dhe nuk do të ndodh të nesërmen për Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe. Kryeministri nuk është ftuar fare, sipas fjalëve të tij. E ndërkohë, udhëheqësit e institucioneve tjera kyçe kanë vendosur t’i dërgojnë përfaqësuesit e tyre … Vazhdoni me leximin e Pas Vjosës edhe Glauku vendos ta dërgojë njeriun e tij në Ambasadë, Albini mbetet vetëm