[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Paralajmërohen të gjithë shqiptarët në SHBA, të mos dalin nga Amerika të paktën për katër muaj(Foto)Një shqiptar nga Amerika ka paralajmëruar bashkatdhetarët e tij në Amerikë, sidomos ata që posedojnë ‘’Green Card’’ të mos dalin nga SHBA të paktën për katër muaj, sepse kjo mund të jus jell shumë probleme.

Jo vetëm kaq ai është I bindur se kjo, madje ka kërkuar që ajo që ka thënë ky të shpërndahet sa më shumë, dhe se uk është një shqiptar I thjeshtë por një Doktor shkencash.

Ky apel vjen pas vendimit të Presidentit Trump, që të mos I lejoj refugjatët në Amerikë.