Paralajmërimi i Bill Gates: Pandemia e radhës, shumë më e rëndë se Covid-19

Bill Gates ka paralajmëruar që bota duhet të jetë gati për pandeminë e radhës, që mund të jetë shumë më e rëndë sesa Covid-19. I pranishëm në Institutin Lowy të Sidneit, miliarderi theksoi se liderët politikë duhet të lënë mënjanë keqkuptimet dhe të punojnë së bashku për t’u përgatitur për virusin e radhës. “Me pandeminë … Vazhdoni me leximin e Paralajmërimi i Bill Gates: Pandemia e radhës, shumë më e rëndë se Covid-19