Paralajmërim: Kulmi i rritjes së çmimeve po afrohet

Eurozona ka një vit që lufton kundër inflacionit gjithnjë në rritje dhe pushtimi rus i Ukrainës e ka rritur më tej atë. Në shtator 2021, rritja e inflacionit në eurozonë arriti në 3.4 për qind, që ishte rritja më e lartë në 13 vitet e fundit. Por që nga shtatori, kjo përqindje është rritur ndjeshëm … Vazhdoni me leximin e Paralajmërim: Kulmi i rritjes së çmimeve po afrohet