[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Para dhe pas, do të mahniteni nga efektet speciale në filmat (Foto)Kur ne shohim një film në ditët e sotme, mahnitemi nga pamjet por shpesh harrojmë se një pjesë e madhe e skenave të tyre janë të punuar në kompjuter

Ne zakonisht jemi të fokusuar në bashkëveprimin e aktorëve në ‘botën e tyre’, e cila në fakt nuk është e vërtetë.

E gjithë mjeshtria qëndron tek aktorët, të cilët munden të kryejnë punën në një ambient ndryshe, dhe ta transmetojnë sikur ndodh në të vërtetë.

Në vazhdim ju prezantojmë me disa prej skenave të cilat rëndom i shohim nëpër filma, por duken shumë më ndryshe pa efekte speciale.

Magjia në ekranin e madh nuk pushon asnjëherë së bëri mrekulli. /Telegrafi/

Maleficent

Rise of the Planet of the Apes

Elysium

X-Men: Days of Future Past

300: Rise of an Empire

Gravity

Life of Pi

Ender’s Game

Godzilla

Guardians of the Galaxy

RoboCop

The Avengers

The Chronicles of Narnia

The Wolf of Wall Street

The Monuments Men

Tron: Legacy

Prometheus

Iron Man

 

Twilight Saga: Eclipse

Game Of Thrones

Guardians Of The Galaxy

Pirates Of The Caribbean

The Dark Knight

The Secret In Their Eyes

King Arthu