Pamje të ndotjes së ajrit nga deponia e mbeturinave në Sferkë të Pejës, ka edhe kafshë të ngordhura

Në fshatin Sferkë të Pejës është një deponi e mbeturinave që po shkakton ndotje serioze në ambient. Sipas pamjeve të dërguara në Gazetën , shihet se si deponia shkakton ndotje në një ambient ku është dashur të jetë e kundërta për shkak të kushteve natyrore ku ka bjeshkë, pemë dhe shumë gjelbërim. LEXO EDHE KETE … Vazhdoni me leximin e Pamje të ndotjes së ajrit nga deponia e mbeturinave në Sferkë të Pejës, ka edhe kafshë të ngordhura