“O djalë”, “mos ofendo”, përplasje mes deputetit të VV’së dhe ish-kryesuesit të ZRRE’së

Deputeti i Lëvizjes Vetëendosje, Arbër Rexha, është përplasur verbalisht me ish-kryesuesin e Bordit të ZRRE’së, Ali Hamitin, derisa ky po intervistohej në Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, raporton Express. Gjithçka nisi pasi Rexha i tha Hamitit se po e arsyeton dhe relativizon të blerjeve … Vazhdoni me leximin e “O djalë”, “mos ofendo”, përplasje mes deputetit të VV’së dhe ish-kryesuesit të ZRRE’së