“Nuk ka mbetur asgjë”, tërmeti shton vuajtjet në Sirinë e shkatërruar nga lufta

Njerëzit që jetojnë në Sirinë veriperëndimore janë mësuar të zgjohen natën nga shembja e ndërtesave. Shpesh, shkatërrimi shoqërohet nga zhurma e avionëve që fluturojnë, ndërsa Bashar al-Assad dhe aleatët e tij rusë hedhin bomba në shkolla, spitale dhe infrastrukturë tjetër civile. E kapur mes regjimit të Damaskut dhe grupeve militante në kontroll të zonës, jeta … Vazhdoni me leximin e “Nuk ka mbetur asgjë”, tërmeti shton vuajtjet në Sirinë e shkatërruar nga lufta