[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nuk i dinte detyrat në lëndën e matematikës, thërret policinë(Video)Një djalosh pesë vjecar ka bërë një veprim të pazakontë, duke thirrur policinë, sepse nuk dinte ti zgjidhte detyrat e matematikës, shkruan Botapress.info

 

Ai po i shpjegonte policit  detyrën që nuk e kuptonte në momentin që nëna e tij e kuptoi që ai po fliste në tëlëfon.

 

Nëna e tij është shprehur se i ka thënë atij të kërkonte ndihmë nëse i duhej dicka, por nuk e kishte menduar këtë që bëri ky pesë vjecar.

 

Poashtu, edhe në vajzë tjetër ka thirrur policinë për ti shpjeguar se si ka kaluar në Disney Ice.

 

Raste të tjera qesharake janë grumbulluar në një video dhe janë hedhur në youtube.

 

Mund të shini më poshtë: