[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nuk e kemi pritur që kjo këngëtare shqiptare të zhvishej! (Foto)Këngëtaren Elhaida Dani jemi mësuar ta shohim deri diku, të rezervuar në rrjetet sociale. Madje mund të themi se zakonisht ajo nuk ekspozohet së tepërmi.

Por sot, i ka “nxjerrë” të gjitha! Pak më parë këngëtarja ka postuar disa foto me rrobabanjo në llogarinë e saj në Instagram.

Veçanërsisht në këto foto ajo tregon pjesën e të pasmeve dhe pak nga gjoksi, mund të themi se janë foto joshëse.