Njihuni me mekanikun 8-vjeçar nga Berati që riparon kamionët e rëndë

Ju me siguri do të mbeteni të magjepsur nga pasioni dhe puna e tij. Ai është 8 vjeç dhe tashmë riparon kamionë të rëndë. Quhet Enloen Kajo me banim në Berat. Por në fakt nuk duket dhe aq e rastësishme. Gjeneza e familjes së tij ka një historik me kamionët e rëndë. Dhe ja një … Vazhdoni me leximin e Njihuni me mekanikun 8-vjeçar nga Berati që riparon kamionët e rëndë