[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Njerëzit kanë nis të shqetësohen për Melania Trumpin pas publikimit të këtyre fotove (Foto)Njerëzit janë të brengosur për Melania Trump pasi panë fotografitë e Presidentit në festën e Super Bowl.

Presidenti Donald Trump dhe Zonja e Parë Melania e shkuan ndeshjen e Super Boël në mes të New England Patriots dhe Atlanta Falcons.

Ceremonia e betimit të Trump para tre javësh u harrua por jo edhe pamja e ‘mjerë’ e Melanias më 20 janar e që nisi me fushatën në rrjetet sociale në mbrojtje të saj.

Në fotografitë e publikuara nga nata e mbrëmshme nuk e shfaqin sërish të lumtur sllovenen gjë që ka bërë internetin edhe një herë të flas rreth lidhjes së tyre.