[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një porosi për Kosovëne Serbinë nga Parlamenti EvropianRaportuesi për Serbinë si dhe kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme të Parlamentit Evropian, David McAllister u bëri thirrje Prishtinës dhe Beogradit që të mos mbështeten në lojë të akuzave të ndërsjella dhe të përmahen nga çdo veprim që do të rrezikonte progresin e arritur deri më tani në procesin e Brukselit, transmeton Indeksonline.

“Ne të gjithë e kemi parë se çfarë ka ndodhur në javët e fundit dhe unë mendoj se një zhvillim i tillë tregon nevojën për angazhim më të fortë të të dyja palëve”, ka thënë McAllister.