[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një gëzim i madh në familjen e Ardit Gjebreas, çfarë po ndodh (Foto)Një gëzim i madh në familjen e Ardit Gjebrea.

Moderatori më i dashur i publikut shqiptar ka publikuar një foto të vajzës së tij të vogël Ana. Ajo feston sot 8 vjetorin e lidjes. Ajo është thesari dhe dashuria e madhe moderatorit. Ata të dy e kanë shprehur se kanë një lidhje të veçantë me njeri tjetrin.Express

Të gjitha vajzat kanë me ‘mbretin’ e tyre lë varësi dhe dashuri të pashpjegueshme. Po ashtu dhe Ana e vogël.