[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një “fiskulturë” artistike se Drita Hoxha (Foto)Kjo fotografi nuk është e punuar në Photoschop! Është fotografi origjinale dhe është një vallëzim artistik i Drita Hoxhës. Ajo përveç se është sportiste duket se ëshë edhe artiste e konfigurimit artistik të trupit dhe të shkathtësive të saj prej sportisteje, transmeton Botapress.

Nje mik i Drites, gazetari Agim Muhaxheri kete atraksion te Drites e ka quajtur Gërshetat në ajër te Drita Hoxhes.16388188_10154178089376846_9074014023594429173_n