[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një fenomen i shfaqur në dekorin e fishekzjarrëve (Foto+ Video)  Suedi, 4 janar – Ai doli që të bëjë fotografi të fishekzjarrëve në natën e ndërrimit të vitit. Por gjatë fotografimit ai hasi në një fenomen të jashtëzakonshëm që ishte shfaqur në fotografitë e tij gjatë shpërthimit të fishekzjarrëve.

Viktor Edlund nga qyteti Umeå i Suedise gjatë fotografimit të fyshekzjarreve pa diçka të pa pritur …atij iu shfaq një fenomeni në pamje të një fytyre të një personi të ri apo të re dhe ai u rrënqeth nga kjo pamje.

Sa bëja foto nuk vërejta diçka të jashtëzakonshme por kur erdha në shtëpi duke i shikuar fotot u befasova nga ajo që shihja.

Pyetje: Për çfarë është ajo që shihet në mesin e dritave dhe fishekzjarreve?

V.E. – Ajo është si një fytyrë njerëzore. Ajo duket sikur një fytyrë e një fëmije, ose një fytyrë e një personi të ri, thotë Viktor Edlund.

Atij i pëlqen për të fotografuar dhe kohët e fundit ka filluar të merret gjithnjë e më shumë me fotografi. Tani i është bërë hobi.

– Unë mendoj se ky është një fenomen. Është shumë artistike, tha Viktor Edlund.

(Marrë nga gazeta http://www.expressen.se/ Përgatiti: Ganimete Jashari)

 

PER TE PARE VIDEON KLIKO KETU 

 

640@80

 

FOTO E MADHEfenomeni