Një burrë dënohet me 15 vjet burgim për keqpërdorim seksual

Një burrë me inicialet S.O është shpallur fajtor dhe është dënuar me burgim prej 15 vjetëve për veprën penale “Keqpërdorim seksual i personave nën moshën 16 vjeçare”. Kështu ka bërë të ditur sot Gjykata Themelore në Prishtinë, e cila ka informuar se të akuzuarit S.O i caktohet masa e paraburgimit deri në plotëfuqishmërinë e këtij … Vazhdoni me leximin e Një burrë dënohet me 15 vjet burgim për keqpërdorim seksual