[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Një aksident me vdekje dhe 15 tjera me të lënduar vetëm dje (Foto)Për 24 orët e fundit, sipas raportit të Policisë së Kosovës, një aksident ka përfunduar me vdekje, 15 aksidente me të lënduar dhe 29 aksidente pa të lënduar. 817 tiketa trafiku të shqiptuara, 11 arrestime, dhe 2 persona janë dërguar në mbajtje, transmeton Gazeta Express.